Logo

гр. Варна

Видове гардероби за спалня

Спалнята е стаята, в която след тежък работен ден си почиваме и събираме сили за новия, изпълнен с движение и ангажименти ден. Ето защо за една пълноценна почивка, е необходимо спалнята ви да е обзаведена подходящо.

 

Спалнята е и мястото, в което съхраняваме дрехи, обувки други вещи, които са необходими за нашето представяне. Ето защо е почти невъзможно да видите спалня без гардероб, и поради тази причина комплектите включват легло, гардероб за спалня и понякога и други допълнителни мебели.

 

Гардеробът за спалня стая е много важна мебел от нея. Това е мястото, което ви помага стаята да бъде подредена, но и също така внася допълнителен комфорт и стил, особено, когато с леглото са в един тон и си подхождат. Има няколко вида гардероби според това от какви материали са изработени, а също така според броя крила и начина на отваряне на вратите.

 

Според това от какъв материал са изработени гардеробите те бива от МДФ, ПДЧ, естествен фурнир и масивна дървесина. Разбира се в случая най-доброто е масивната дървесина. Дървото издържа на капризите на времето, стига разбира се да е добре и правилно обработено. Освен това самият вид и специфичният аромат на дървото, правят стаята да изглежда някакси истинска и автентична, вдъхва повече топлина и уют. Много мебелни фирми са се ориентирали към така нареченото екологично производство.

 

За производството на своите мебели по поръчка те ползват само и изключително естествена дървесина от различни видове – бук, дъб, череша, орех. За допълнителните обработки са ползвани нетоксични материали – лепила и лакове, които не излъчват отровни изпарения, като формалдехидите например. В действителност вече в абсолютно всички мебели не присъстват тези отровни вещества. Един гардероб за спалня от някой вид дървесина би стоял чудесно във вашата стая, а да не говорим, че съхранението на дрехите е с пъти по-качествено.

 

Следващите два вида материала, които също използват дървесен материал в състава си – МДФ и ПДЧ също са качествени и при някои от тях, например при МДФ-а няма възможност влагата да проникне в гардероба, като по този начин подложи на пагубно влияние дрехите в него.

 

Що се отнася до броя крила, има еднокрили, двукрили, трикрили и четирикрили гардероби за спалня. Крилата определят големината на самата мебел и това има значение в случая, когато се съобразявате с броя на вещите, които ще съхранявате в гардероба. Разбира се за повече неща ще ви трябва по-голям гардероб. Всяка жена си мечтае за голям гардероб, пълен с много и все последна мода дрехи, но истината е, че трябва да се съобразим и с големината на помещението, когато решим да правим ремонт. Естествено, когато стаята е малка няма как да сложим четирикрилен гардероб.

 

И последното, което някой гледа, когато влезе в мебелна къща, за да разгледа няколко гардероби за спалня е начина, по който се отварят. Дали са с панти или с плъзгащи врати. Това са двата вида. При плъзгащите врати, гардеробите са малко по-големички, защото все някъде трябва да отиде вратата, но пък тяхното основно предимство е, че пестят място. Докато, ако сте с гардероб с панти на вратите, всеки път щом си вадите дрехи ще се налага да заемате доста място с вратите, което не е много практично особено, ако нямате много място.

 

Мебели по поръчка

Logo

© Мебели Дибо-21

Професионална изработка на мебели по поръчка за град Варна

Автосервиз Инфинитибокс Варна - професионално обслужване, диагностика и ремонт на всякакви автомобили

Мебели Дибо във Facebook

работно време

Мебели по поръчка Дибо-21 са на Ваше разположение в следното работно време:

Понеделник
8:00 AM – 7:00 PM
Вторник
8:00 AM – 7:00 PM
Сряда
8:00 AM – 7:00 PM
Четвъртък
8:00 AM – 7:00 PM
Петък
8:00 AM – 7:00 PM
Събота
Затворено
Неделя
Затворено

гр. Варна