Logo

гр. Варна

Гардероби по поръчка

Дибо 21 Варна предлага гардероби по поръчка с универсален стил, подходящ за всеки дом. Гардеробите по проект осигуряват лесен достъп до вашите вещи, и са идеални както за по-големи помещения, така и за по-малки. Без значение дали ще използвате гардероба за съхранение на дрехи или лични вещи, тези мебели осигуряват максимално пространство и добавят елегантност във вашия дом.

Гардероби по поръчка от Дибо 21 Варна

Вашият гардероб може да бъде проектиран и изработен по зададени от вас характеристики и спецификации. Имате възможност да изберете абсолютно всичко – вида на дървесината, типа покритие, цветовете, както и множество други детайли. Дибо 21 предлага гъвкави решения за оптимизиране на мястото, за да можете да съберете всички желани вещи в гардероба. За някои това са просто шкафове, но нашите гардероби по поръчка превръщат този обикновен шкаф за дрехи в красива и елегантна мебел.

 

Когато избирате нов гардероб, трябва да вземете предвид някои неща, като например разположението на останалите мебели и най-вече свободното пространство вътре в стаята. Доста често хората разполагат ограничено място и не всички гардероби ще паснат в помещението. На пазара се предлагат два основни вида гардероби : вградени гардероби и свободностоящи. Свободностоящите могат да бъдат намерени в почти всеки магазин за мебели.

 

Този тип покупка изглежда на пръв поглед безпроблемна – просто си избирате модел и го получавате, без дори да се притеснявате за доставката до вашия дом. Въпреки това, може да се сблъскате с един основен проблем. Не всички свободностоящи гардероби са подходящи за ограниченото пространство на спалнята в сравнение със специално направените гардероби по поръчка според индивидуалните ви изисквания. Ето още няколко предимства:

 

Пестят място – като цяло поръчковите мебели могат да бъдат разположени по оптимален начин, за да не се губи ценно пространство. Чрез използването на мястото от пода до тавана, можете да съхранявате доста повече дрехи – нещо, което при свободностоящите гардероби е невъзможно. Освен това, няма да се трупа толкова прах по тавана на гердероба.

 

Уникален дизайн – гардеробът по поръчка е чудесно решение, ако имате нужда от мебели, които точно отговарят на стила и вашите предпочитания. Можете да съчетаете дизайна и цветовата гама според останалата част от обзавеждането.

 

Повече ред – масовите гардероби се предлагат с ограничен брой рафтове и релси за закачалки. Друг недостатък е, че той не е достатъчно добре организиран, за да отговари на вашите лични нужди. Гардеробите по ваш проект могат да бъдат изработени по начина, по който искате. Имате възможност да поръчате точен брой рафтове и закачалки за ризи, обувки и дрехи, които ще държите сгънати. Така много по-лесно ще сложите ред в гардероба и всичко ще бъде подредено.

Мебели по поръчка

Logo

© Мебели Дибо-21

Професионална изработка на мебели по поръчка за град Варна

Автосервиз Инфинитибокс Варна - професионално обслужване, диагностика и ремонт на всякакви автомобили

Мебели Дибо във Facebook

работно време

Мебели по поръчка Дибо-21 са на Ваше разположение в следното работно време:

Понеделник
8:00 AM – 7:00 PM
Вторник
8:00 AM – 7:00 PM
Сряда
8:00 AM – 7:00 PM
Четвъртък
8:00 AM – 7:00 PM
Петък
8:00 AM – 7:00 PM
Събота
Затворено
Неделя
Затворено

гр. Варна