Logo

гр. Варна

Къде да поставим гардероби в дома? Само в спалнята ли?

Гардеробът е част от декорацията на спалнята, без която не можем. Или можем, но ако намерим някаква алтернатива, според която да си прибираме всичките дрехи и всевъзможни вещи подредени и лесно намиращи се. Но може ли гардероби да има само в спалните? Дали са запазена марка само на тези стаи, или можем да си ги сложим, където искаме? По принцип нищо не пречи да сложите по някой и друго еднокрилен гардероб в ключови стаи. Така ще приберете всички непотребни вещи и дрехи, или такива, които сега няма да сложите. Може би сте виждали, че и в коридора има гардероби по поръчка?

 

Там те могат да играят ролята на закачалка, или пък на килер, в който да приберете зимните си обувки, палта и други дрехи, за които няма място в останалата част от жилището.

 

Освен това някои холови гарнитури, включващи и секция по поръчка, имат и еднокрилен гардероб. В него може да сложите старите си дрехи или пък друго, което би накарало дневната да изглежда разхвърляна.

 

Коридора дори може да се освежи и да изглежда по-голям, като на мястото на обикновен, еднокрилен гардероб, сложите някой от вградените модели гардероби, с огледални плъзгащи се врати. С тези мебели по поръчка ще създаде илюзията за по-голямо и светло пространство, като се има предвид, че в коридорите няма прозорци и често е мрачно и подтискащо.

 

Мебели по поръчка

Logo

© Мебели Дибо-21

Професионална изработка на мебели по поръчка за град Варна

Автосервиз Инфинитибокс Варна - професионално обслужване, диагностика и ремонт на всякакви автомобили

Мебели Дибо във Facebook

работно време

Мебели по поръчка Дибо-21 са на Ваше разположение в следното работно време:

Понеделник
8:00 AM – 7:00 PM
Вторник
8:00 AM – 7:00 PM
Сряда
8:00 AM – 7:00 PM
Четвъртък
8:00 AM – 7:00 PM
Петък
8:00 AM – 7:00 PM
Събота
Затворено
Неделя
Затворено

гр. Варна