Logo

гр. Варна

Легла по поръчка

Проектирането на легла по поръчка с Дибо 21 Варна е прост процес от няколко стъпки - просто изберете вашия стил, размер, дървесина, цвят и възможности за съхранение и ние ще го създадем за вас в нашата фабрика.

 

Въртите ли се по цяла нощ във вашето легло със стандартни размери, защото не можете да се настаните комфортно? Понякога масовите легла са доста неудобни, ако сте по-високи или имате нужда от повече пространство. Ако не можете да намерите леглото, което задоволява всичките ви изисквания, е крайно време да се свържете с Дибо 21 Варна, за да се будите отново отпочинали и готови за нови предизвикателства всеки ден.

 

Легла по поръчка на най-ниски цени за град Варна

 

Ние предоставяме на нашите клиенти пълна гама от най-добрите ръчно изработени легла по поръчка с индивидуални размери, които можете да намерите във Варна. Можете също така да бъдете спокойни,  че вашето ново легло не е стояло в някакъв склад, събирайки прах. Всички наши мебели са направени специално за всеки отделен клиент.

 

Спалнята трябва да бъде също толкова уютна,  колкото и останалата част от вашия дом. Намерете своето кътче за неповторим релакс през нощта с нашите легла по проект, които са идеалното допълнение към вашата най-лична част от жилището.  

 

Има хора, които ценят наистина оригиналните неща и търсят качествени мебели, които имат някаква сантименталност. Въпреки това, което може би сте чували, мебелите по поръчка не винаги е по-скъпия вариант. В действителност, често цените на мебелите масово производство са по-високи.

 

Свържете се с Дибо 21, за да обсъдим възможностите за изработка на Вашето мечтано легло по поръчка!

Мебели по поръчка

Logo

© Мебели Дибо-21

Професионална изработка на мебели по поръчка за град Варна

Автосервиз Инфинитибокс Варна - професионално обслужване, диагностика и ремонт на всякакви автомобили

Мебели Дибо във Facebook

работно време

Мебели по поръчка Дибо-21 са на Ваше разположение в следното работно време:

Понеделник
8:00 AM – 7:00 PM
Вторник
8:00 AM – 7:00 PM
Сряда
8:00 AM – 7:00 PM
Четвъртък
8:00 AM – 7:00 PM
Петък
8:00 AM – 7:00 PM
Събота
Затворено
Неделя
Затворено

гр. Варна