Logo

гр. Варна

Полезни съвети за антрето

Антрето е доста пренебрегвано помещение, и хората не се сещат често за тази част на апартамента. Ние сме на мнение, че антрето е много важно място, тъй като през него ние влизаме в дома си, и посрещаме своите гости.

 

Преди да говорим за каквото и да било обзавеждане за антре, на първо място идва темата за чистотата. Голям недостатък на повечето жилища е, че не е отделена входната врата и влизайки в дома си, се намираме по средата на коридора. Особено през есента, когато вали и е кално, много важно е да запазим антрето чисто, за да не се разнасят микроби из цялото ни жилище. В този случай на помощ ни идва килимчето с надпис "Welcome", което попива влагата и мръсотията от обувките. По-добро решение е да събуваме обувките си още пред вратата, за да не цапаме коридора. Това е особено нужно, когато коридорът ни е в теракот. Всяка домакиня знае, колко трудно е да се почистят фугите.

 

Ако искате антрето ви да изглежда по-просторно, оцветете стените в светли тонове. Така видимо увеличавате пространството. Поставете и добро осветление. Плафоните, които в повечето случаи осветяват коридора, са напълно недостатъчни. Можете да поставите допълнително осветление на стените, както и пред огледалото. Огледалата също създават усещане за по-голямо пространство. Огледалото в антрето има важна роля, защото е важно винаги преди да излезем да хвърлим още един поглед на външния си вид.

 

Ако поставяте високи мебели по поръчка, добре е те да са вградени и да не правят впечатление. Избирайте светли цветове. Идеалното решение е гардероб с плъзгащи се, огледални врати. Останалите мебели съчетайте добре.

 

Много добра декорация за антре е високата ваза със сухи цветя, която можете да поставите в някой ъгъл. За съжаление там няма как да сложите живо цвете, защото няма достатъчно светлина.

 

Една или две картини ще освежат също голите стени. Те създават уют и показват вкуса и предпочитанията ви. Можете да загатнете чрез стила на картината, какъв е стилът, по който е обзаведен домът ви.

Мебели по поръчка

Logo

© Мебели Дибо-21

Професионална изработка на мебели по поръчка за град Варна

Автосервиз Инфинитибокс Варна - професионално обслужване, диагностика и ремонт на всякакви автомобили

Мебели Дибо във Facebook

работно време

Мебели по поръчка Дибо-21 са на Ваше разположение в следното работно време:

Понеделник
8:00 AM – 7:00 PM
Вторник
8:00 AM – 7:00 PM
Сряда
8:00 AM – 7:00 PM
Четвъртък
8:00 AM – 7:00 PM
Петък
8:00 AM – 7:00 PM
Събота
Затворено
Неделя
Затворено

гр. Варна