Logo

гр. Варна

Секции

Без значение какъв е бюджетът ви, Дибо 21 Варна предлага широка гама секции по поръчка, с които веднага ще видите разликите в сравнение с масовите мебели: просто си представете прекрасните шкафове направени по точен размер, рафтове, върху които можете да подредите своите лични вещи по свой вкус, за да съвпадне всичко с останалото обзавеждане. Звучи  страхотно, нали? Това всъщност е много лесно постижимо за хората, които искат нещо по-специално за своя дом. 

Индивидуалност със секции по поръчка от Дибо 21 Варна

За жилище, пълно с индивидуален стил и характер, секциите по поръчка може да бъдат идеалното решение. Похвалете се с вашата колекция от книги с библиотека изработена по поръчка, или си вземете поставка за аудио и видео устройства, специално изработена да побира всичката техника и джаджи безпроблемно.

 

Добрите мебели по поръчка са изработени с мисъл за оптимизиране на мястото за съхранение, което отговаря перфектно на вашите нужди. За по-малки пространства, поръчковите секции от пода до тавана могат да направят чудеса, особено ако включват плъзгащи врати, вместо сгъваеми врати. Независимо дали имате изобилие от играчки, книги, оборудване или всякакви други вещи, за всичко ще можете да намерите идеалното място.

 

Каквито и да са вашите предпочитания, когато става въпрос за обзавеждане на дома, да имате мебели, предназначени само за вас е голяма инвестиция. Дори да платите малко повече сега, със сигурност купувате мебели, които отговарят на вашите нужди. Качеството на изработката ще бъде по-високо, и вие получавате нещо наистина добро за парите си, за разлика от евтините мебели в големите магазини.

 

Дибо 21 предлага едни от най-качествено изработените секции във Варна, на много достъпни цени. Свържете се с нас и ще изготвим индивидуален проект, който покрива максимално всички ваши изисквания.

Мебели по поръчка

Logo

© Мебели Дибо-21

Професионална изработка на мебели по поръчка за град Варна

Автосервиз Инфинитибокс Варна - професионално обслужване, диагностика и ремонт на всякакви автомобили

Мебели Дибо във Facebook

работно време

Мебели по поръчка Дибо-21 са на Ваше разположение в следното работно време:

Понеделник
8:00 AM – 7:00 PM
Вторник
8:00 AM – 7:00 PM
Сряда
8:00 AM – 7:00 PM
Четвъртък
8:00 AM – 7:00 PM
Петък
8:00 AM – 7:00 PM
Събота
Затворено
Неделя
Затворено

гр. Варна