Logo
 
 

  0888 869 707

Аксесоари за гардероби

С какъвто и вид от различните гардероби да разполагате, то той е вашият практичен начин да не разхвърляте дрехите и обувките си из цялата къща, и в един момент да не можете да откриете нищо.

 

Всеки гардероб е организиран по различен начин – някои са само със закачалки, други имат само рафтове, а някои комбинират и двата начина на съхранение на дрехи.

 

Кои са обаче всички видове помощници, ако можем така да ги наречем, които ви помагат в съхранението и поддържането на дрехите в различните гардероби? Те са четири вида: Закачалки; Лифтове за дрехи; Лостове; Рафтове.

 

Закачалки може да си закупите и на бройка. Продават се във всеки магазин за дрехи, или със самата дреха. Те могат да бъдат метални, пластмасови или дървени. Разбира се най-евтиният вариант е пластмасовата закачалка. Но пък и тя не е така стабилна и е с кратък живот. Ако сложите малко повечко дрехи на нея, или пък зимното си палто, и 100% вече ще се е или изкривила или направо счупила.

 

Лифтовете за дрехи представляват няколко завити метални пръчки, които може да монтирате в гардероба и на които може да се поставят дрехите, които не е препоръчително да се мачкат, като панталони, вратовръзки и др. Сигурно си спомняте старите гардероби, които на едната от вратите си, от вътрешната страна имаха странно извито метално нещо за вратовръзки? Това е лифт за дрехи. Той може да е по-голям или по-малък в зависимост какво ще окачате на него. Удобно и практично – все едно имате няколко закачалки на едно.

 

Вероятно най-често използваният обков във всички видове гардероби си остават лостовете за дрехи. Те са няколко вида – има класически вид, който е метален лост с кръгло или овално сечение, а има вече и други модерни решения. Напоследък в повечето големи гардероби и гардеробни пространства, се ползват такива лостове, които имат вградено осветление. Това е много удобно, защото така дрехите са винаги осветени, и не се налага да се взирате в тъмнината или да вадите всичко. Осветлението се включва посредством ключ – ръчен или контактен, или пък чрез прекъсвач, който е монтиран за корпуса, подаващ при отварянето на вратата захранване към осветителното тяло.

 

И остават рафтовете. Всички знаем за тях, те са зоните, в които подреждаме сгънатите си дрехи, така спестяваме много място. Не винаги са удобни, защото, ако трябва да съхранявате копринени дрехи например, или други материи, които са страшно мачкаеми, ще трябва преди всяко обличане добре да ги гладите. А коприната е много капризна материя.

 

rText$$$172%%

Показаните на сайта продукти са само илюстративни проекти от наши клиенти и са създадени по поръчка изцяло спрямо техните изисквания.

Мебели Дибо-21 цени Вас и Вашите специфични нужди и за да сме изцяло от полза за Вас, моля свържете се с нас и ние ще Ви направим точна оферта.

0888 869 707

eosdibo@abv.bg

Logo

© Мебели Дибо-21

Професионална изработка на мебели по поръчка за град Варна

Телефон:
0888 869 707

Мебели Дибо в

Мебели Дибо-21 във Фейсбук

www.mebelidibo.com 2016 © All rights reserved