Logo
 
 

  0888 869 707

Видове обзавеждане на спални

Спалнята е мястото, в което след тежък и напрегнат ден в офиса, или пък в заниманията покрай децата, да се отпуснете и да релаксирате. С книжка или с милото под ръка. И в двата случая това си е сладка и заслужена почивка.

 

Ето защо има много голямо значение как ще е аранжирана една спалня. Какви ще са цветовете на стените, на драпериите или на самите мебели по поръчка.

 

Трябва да запомните, че поради характера на стаята, като един вид “успокоително” за нерви, както и възстановител, то трябва цветовете да са предимно меки и ненатоварващи очите. Това са земните нюанси /кафяво, убито зелено, тревисто зелено, охра и т.н./ или пък може и да са по-оптимистични цветове, но в светли тонове /жълто, розово. / В никакъв случай не слагайте прекалено много от червения цвят, особено ярко червеното, ако не искате да сте постоянно напрегнати вътрешно.

 

Не че не може да присъства, но трябва да е умерено и по-скоро като декорация, а не като основен цвят. Например във възглавничките на леглото.

 

Много производители на мебели правят ансамбъл на спалнята стая, като така помагат на своите клиенти да избегнат галимацията и грешките при обзавеждане на спални.

 

Материалите, от които предимно може да срещнете тези комплекти за обзавеждане на спални са масивна дървесина, МДФ, ПДЧ.

 

Как ви се струва да се върнете след тежък работен ден, да си вземете една вана и да потънете в леглото си от махагон, заобиколено от гардероб от дъб или друга масивна дървесина, стъпил на чудесен килим с подходящи тонове с мебелите или пък само лека подова постелка? Не би ли било чудесно да вдишвате аромата на дърво и да се чувствате, като във времената, когато единствения материал е бил дървото, но пък с модерен дизайн на обзавеждането?

Да, няма спор, че много хора си мечтаят за такова качество. Но ако решите да се спрете на такова обзавеждане за спални, ще трябва да приготвите и завидно количество от финикийските знаци, защото дървото като естествен материал, който с подходяща обработка е много устойчив на времето, е доста скъп. Което обаче не означава, че ако може да си го позволите не бива да се решите на тази крачка, все пак може да си спестите доста главоболия.

 

Но ако нямате нито финансова възможност, нито пък държите чак толкова да е дървено обзавеждането ви, то винаги може да се спрете на чудесните комплекти за спалня, изработени от МДФ или ПДЧ. Всъщност и двата вида съдържат в себе си дървени частици, но са обработени допълнително със смоли, които ги държат слепени. Освен това от външната страна може да се фурнироват. Като цяло те не са по-малко качествени от дървото. Просто начина на изработка на материалите е по-евтин.

 

А видовете комплекти за обзавеждане на спални са просто неизброими по видове. Комплекти с големи легла по поръчка, два на два, или пък такива персон и половина, кръгли легла или някаква друга нестандартна форма. В допълнение към леглото се предлагат и гардероб, който може да е с едно, две или три крила, с огледала или не по вратите и в различни разцветки, в плъзгащи или стандартно отварящи се врати. Освен това в комплекта влизат и нощни шкафчета, а понякога и тоалетка с огледало.

 

Като цяло избора е доста богат, за всеки вкус и джоб има по нещо. Съществуват множество предложения, които не надхвърлят трицифрена сума. И съдържанието определено си заслужава. А оттам нататък как ще бъде доукрасена или обзаведена стаята си зависи изцяло от вас.

 

rText$$$172%%

Показаните на сайта продукти са само илюстративни проекти от наши клиенти и са създадени по поръчка изцяло спрямо техните изисквания.

Мебели Дибо-21 цени Вас и Вашите специфични нужди и за да сме изцяло от полза за Вас, моля свържете се с нас и ние ще Ви направим точна оферта.

0888 869 707

eosdibo@abv.bg

Logo

© Мебели Дибо-21

Професионална изработка на мебели по поръчка за град Варна

Телефон:
0888 869 707

Мебели Дибо в

Мебели Дибо-21 във Фейсбук

www.mebelidibo.com 2016 © All rights reserved