Logo
 
 

  0888 869 707

Интересни декоративни възглавнички за спални и не само

Не ви ли писна от интериора на вашата спалня, която е една и съща ден след ден, месец след месец. И след студената и мрачна зима, е съвсем нормално сетивата ви да зажаднеят за нещо ново, цветно и различно като цяло. Ако не разполагате с много пари, които точно в този момент не може да пръскате за ремонт или нови аксесоари, може би ще може да си спретнете нещо сами за някоя от вашите спални – детска или ваша, или пък за дневната.

 

Декоративните възглавнички са част от интериора, които могат да го променят до неузнаваемост, вкарвайки нова, свежа нотка в цялостната му визия. Ето няколко стъпки, в които ще получите ново украса за спални или дневна, дори за кухнята. Трябват ви само някои материали, търпение и малко сръчност.

 

1. Изберете си подходящият за вас плат. Намерете цветът, шарката, които са по ваш вкус и ще се съчетаят прекрасно с дамаската на дивана или пък покривката на леглото. Може да направите уникална комбинация между материите. Ползвайте някой стар, скъсан сатенен чаршаф или пък плат или кожа от претапицираването на дивана.

 

2. След като вече имате материята, сега ще трябва да се спрете и на размера.

 

3. След като вече имате плат и размер на възглавницата, е време да добавите и малко шарки, апликации, различни фигурки и всичко, което ще направи възглавничката ви весела и необикновена. Всички тези добавки може лесно да се прикрепят към основата с лепило, или пък с шевната машина.

 

4. Сега остава само да зашиете двете части – предната и задната на вашата нова декоративна възглавничка за вашите спални или дневна. Само трябва да ги наложите една върху друга, но наопаки, да видите дали добре се засичат всички ръбове и ъгли, и да минете няколко тигела с шевната машина или пък, ако сте достатъчно добри, и на ръка. Не я зашивайте цялата, оставете отвор, обърнете на лице и напълнете с вата или пък друго, което ви е под ръка – парцалчета или пух.

 

5. И след като вече сте напълнили възглавницата, остава само да зашиете отвора, и вече имате готова, декоративна възглавница. След като сте направили една такава, сега може да развихрите въображението си и да си направите още много такива за всяка една стая, за всяко едно помещение в дома ви.

rText$$$172%%

Показаните на сайта продукти са само илюстративни проекти от наши клиенти и са създадени по поръчка изцяло спрямо техните изисквания.

Мебели Дибо-21 цени Вас и Вашите специфични нужди и за да сме изцяло от полза за Вас, моля свържете се с нас и ние ще Ви направим точна оферта.

0888 869 707

eosdibo@abv.bg

Logo

© Мебели Дибо-21

Професионална изработка на мебели по поръчка за град Варна

Телефон:
0888 869 707

Мебели Дибо в

Мебели Дибо-21 във Фейсбук

www.mebelidibo.com 2016 © All rights reserved