Logo
 
 

  0888 869 707

Какви гардероби за спалня

Преди време сте си взели спалня, комплект, но тъй като и вие, и мъжът ви обичате да си купувате нови дрешки почти всеки месец, в един момент се оказва, че гардеробът ви е препълнен. Да не говорим, че и останалите мебели, в които може да се съхраняват дрехи са в същото положение – гардероби, скринове, шкафове – всичко е заето или от ваши, или от на децата вещи или и двете.

 

Какво да правим? Най-лесното нещо: хващате един найлонов сак или чувал за смет и натъпквате скоро необличаните дрехи в него. После го носите до контейнера и оставяте, за да си намери нов собственик, носите в близкия социален дом или направо ги изхвърляте.

 

Ако обаче ви е жал да направите това, или просто имате много дрехи, които се обличат, единственото, което можем да ви посъветваме е да си вземете един от многобройните гардероби по поръчка. Ако имате и допълнително място, това ще е чудесна притурка към стаята ви, и определено ще е много по-подредено, отколкото навсякъде да се валят дрехи – по леглото, по столове и скринове, нахвърляни в безпорядък и нямащи шанс да са прибрани на едно място. Едва ли има жена, която да не мрази този вариант.

 

И така решили сте, че ще си вземете нов, допълнителен гардероб за спалнята. Но на кой от всичките варианти за гардероби за спалня да се спрете? Повечето се продават в комплект, и няма как да си закупите само гардероба, защото повечето фирми не развалят комплекти. Е, разбира се продават се и отделно само гардероби за спалня. Има много видове – с едно крило, двукрили, трикрили и даже и с четири крила. Като разбира се последните сигурно биха заели една от стените на вашата стая, така че те не са подходящи за този допълнителен гардероб.

 

Ако разбира се тепърва си комплектовате мебели за спалнята, защото не желаете да си купувате от модулите или просто не сте си харесали нищо, то тогава един голям четирикрилен гардероб, с няколко чекмедженца между второто и третото крило, и с две огледала, с неутрален земен цвят, ще е идеалното решение за вас. Винаги може да заложите на кафявото и неговите разновидности – кафявото е цветът на естественото дърво, а то си подхожда с почти всичко. Е, разбира се, според моята скромна особа един кафяв гардероб не би стоял добре до бяло легло.

 

Но пък кафяво до кафяво може да си подхожда.

 

Гардеробите тип скринове са също много добра опция. Те са по-евтини от един гардероб, а побират също така доста дрехи. Единственото неудобство в този случай е, че дрехите се нагъват, а не могат да стоят изпънати на закачалки, и ако имате копринен костюм, това сгъване доста би наранило материята.

 

Затова може би ще е добра идея да си направите едно сортиране на дрехите и да се замислите колко дрехи, които е наложително да стоят на закачалка, като ризи, костюми, рокли и т.н.? И колко дрехи може да са нагънати и прибрани в шкаф без това да навреди на материята и на естетичния външен вид?

 

Ако сте от тези особи, които обичат всичко, което обличат за първи път да няма никаква гънка и ако това се налага от вашата работа, то тогава няма място за много мислене – допълнителната мебел ще е някой от многобройните гардероби за спалня,  с възможно повече място за закачалки. И обратно, ако имате повече или наравно дрехи, които може да се сгънат – скрин за спалнята.

 

Така или иначе изборът е почти безкраен. Единственото, което трябва да направите е да си харесате някои от многото гардероби за спалня и да му се радвате дълги години напред.

 

rText$$$172%%

Показаните на сайта продукти са само илюстративни проекти от наши клиенти и са създадени по поръчка изцяло спрямо техните изисквания.

Мебели Дибо-21 цени Вас и Вашите специфични нужди и за да сме изцяло от полза за Вас, моля свържете се с нас и ние ще Ви направим точна оферта.

0888 869 707

eosdibo@abv.bg

Logo

© Мебели Дибо-21

Професионална изработка на мебели по поръчка за град Варна

Телефон:
0888 869 707

Мебели Дибо в

Мебели Дибо-21 във Фейсбук

www.mebelidibo.com 2016 © All rights reserved