Logo
 
 

  0888 869 707

Кухни по поръчка

Шкафовете са най-важната част от обзавеждането на всяка кухня. Дизайнът им трябва да отговаря на вкуса и личността на собственика си. Ето защо Дибо-21 Варна предлага кухни по поръчка на достъпни цени, изцяло съобразени с изискванията на клиента за използвани материали цялостна визия на кухненското обзавеждане.

Кухни по проект от Дибо-21 Варна – неограничени възможности на ниски цени

Кухните от големите магазини за мебели може да са по-евтини, но никога не могат да се сравняват с качеството на една кухня по проект. След като се запознаете с основните предимства на поръчковите кухни, ще разберете защо собствениците на жилища, които са избрали да си купят кухненски шкафове по собствен дизайн, се наслаждават на това свое решение всеки ден.

Предимства на кухните по поръчка:

Издръжливост

Кухненските шкафове по поръчка от Дибо 21 Варна са изработени от опитни майстори, а не на поточната линия. Те могат да се гордеят с работата си, защото използват единствено качествени материали за един завършен продукт, който е произведение на изкуството. Благодарение на тяхната работа ще имате кухня, която ще издържи по-дълго време.

Материали

Ако се интересувате от произхода на дървесината, използвана за вашите шкафове, веднага ще забележите предимството на поръчковите кухни. Вие имате много по-голям избор от дървесен материал, който ще бъде използван за вашия проект.

Само това, от което имате нужда

Можете да изберете елементите, които ще ви свършат най-добра работа и са по ваш вкус. Вече няма нужда да се задоволявате с универсалните размери на мебелите. Ако сте примерно високи 1.60 см, можете да поръчате по-малки кухненски шкафове за поставяне на вашия плот, с което ще оптимизирате така височината, че да ви бъде максимално удобен при приготвяне на храна. Ако височината ви е 1.85 и нагоре, можете да поръчате по-високи шкафове.

Можете да изберете уникални комбинации от шкафове и чекмеджета, които отговарят на вашият стил на готвене, една по-функционална кухня. Например, в кухнята може да се включат шкафове за прибори, за подправки, място за боклука, изтеглящи се дъски за рязане, шкаф за вино и много други.

Личен проект

Масовите шкафове могат да включват стотици комбинации, но все пак сте ограничени от наличностите на продукта. Кухните по проект от Дибо 21 Варна ви предоставят лично подбрана селекция от дърво, стил, покритие, и крепежни елементи, за да отговорят на Вашите цели и потребности. Масовите кухни се правят обикновено на поточна линия в партиди по различно време, което често води до несъвпадащи материали и покрития.

Кухни по поръчка, които пасват навсякъде

Имате кухня с необичаен дизайн или под с нетрадиционна форма? Масово произведените шкафове са предназначени за кухни със стандартни размери, така че ако остане място между стената и шкафа, трябва да търсите варианти с какво да го запълните. Кухните по индивидуален проект от Дибо 21 Варна могат да бъдат изработени по всякакъв размер, което прави цялото пространство използваемо, като можете да се възползвате от почти всеки сантиметър във вашата кухня.

rText$$$172%%

Показаните на сайта продукти са само илюстративни проекти от наши клиенти и са създадени по поръчка изцяло спрямо техните изисквания.

Мебели Дибо-21 цени Вас и Вашите специфични нужди и за да сме изцяло от полза за Вас, моля свържете се с нас и ние ще Ви направим точна оферта.

0888 869 707

eosdibo@abv.bg

Logo

© Мебели Дибо-21

Професионална изработка на мебели по поръчка за град Варна

Телефон:
0888 869 707

Мебели Дибо в

Мебели Дибо-21 във Фейсбук

www.mebelidibo.com 2016 © All rights reserved