Logo
 
 

  0888 869 707

Офис Мебели

Дибо 21 Варна предлага офис мебели по поръчка, които могат да удовлетворят индивидуалния вкус и предпочитания на клиентите, които желаят да създадат една по-комфортна лична работна среда. Поръчковата мебел за офиса е проектирана  и произведена съгласно спецификациите на клиента.

 

Когато решите да си купувате мебели, много от вас разглеждат предлаганите продукти в различните магазини за обзавеждане и избирате най-доброто, което ще отговаря на вашите нужди. Въпреки това, някои от вас не намират точните офис мебели, които са на разположение в магазините. Има много и различни виртуални и традиционни магазини на водещи международни търговски марки, но често ви се струва, че мебелите, които искате липсват, извивките на бюрото не са достатъчно хубави, или не сте доволни от цвета или размерите. В такива ситуации, най-логичното решение е да изберете офис мебели по поръчка от Дибо 21 Варна. Нашите продукти имат редица предимства в сравнение с готовото обзавеждане на пазара. 

Предимства на поръчкови офис мебели на Дибо 21 Варна

Тъй като мебелите по проект са направени по индивидуални задания от клиента, вие ще имате уникален продукт, който не може да се намери  на пазара и ще се откроява от останалата част от обзавеждането. Това придава уникален стил в офиса и служи като средство за представяне естеството на вашия бизнес пред клиентите. Например, ако фирменото лого или името на компания ви, е издълбано в мебелите, тогава то определено ще стои като атракция. На второ място, тъй като те са направени по поръчка, дърводелец ще прекара допълнително време и ще вложи допълнителни усилия, за да завърши мебелите. Това гарантира качеството и трайността на офис мебелите, за разлика от готовото обзавеждане, което често се прави от евтина дървесина.

 

Еднаквост – това е друго предимство на поръчкови офис мебели. Когато офис пространството е голямо, обзавеждането с еднаква мебелировка става все по-важно. Това е невъзможно с масово произвежданите мебели, тъй като има само няколко парчета във всеки дизайн, но с поръчковите мебели може да сте сигурни, че всички помещения ще са обзаведени по еднакъв начин.

 

Удобството е едно от най-големите предимства на поръчковите офис мебели. Чрез тях офис пространството се използва ефективно и обхваща всеки ъгъл на офис пространството. На местата, където големи маси и бюра не могат да бъдат поставени,  поръчковите ъглови бюра могат да се поберат точно и това ще позволи ефективно използване на цялото пространство.

 

Тъй като тази мебел е направена според изискванията на клиента, характеристиките и функционалността могат да бъдат диктувани. Така например, за някои маси или бюра може да имате нужда от някои допълнителни чекмеджета, а при други тези елементи да са излишни, така че офис мебелите по поръчка могат да удовлетворят конкретните нужди най-добре. Личното работно пространство е възможно единствено с поръчкови мебели. Материалът който ще се използва, размерът и цвета могат да се бъдат избрани от самия купувач. Купувайки офис мебели от Дибо 21 Варна,  вие правите една разумна инвестиция. 

rText$$$172%%

Показаните на сайта продукти са само илюстративни проекти от наши клиенти и са създадени по поръчка изцяло спрямо техните изисквания.

Мебели Дибо-21 цени Вас и Вашите специфични нужди и за да сме изцяло от полза за Вас, моля свържете се с нас и ние ще Ви направим точна оферта.

0888 869 707

eosdibo@abv.bg

Logo

© Мебели Дибо-21

Професионална изработка на мебели по поръчка за град Варна

Телефон:
0888 869 707

Мебели Дибо в

Мебели Дибо-21 във Фейсбук

www.mebelidibo.com 2016 © All rights reserved