Logo
 
 

  0888 869 707

Спални

 Изключително удобно и лесно за ползване, падащото легло заема малко място и същевременно осигурява всички удобства  на истинската спалня....
Спалня в цветова комбинация "Калвадос" и "Круша" на wodego. Гардеробът е решен с механизъм тип "Хармоника" на HÄFELE, който дава  различни възможности...
Спалня в комбинация светло и тъмно "Ларедо" на BUCINA. Включваща легло и нощни шкафчета, обединени от голяма табла. Върху таблата има монтирани...
Обзавеждане за спалня в цвят "Орех милано" на kronospan. Комбинация от легло, гардероб, нощни шкафчета, бюро и секция.
Спалнята е в цвят "Пясъчно зебрано" на EGGER. Комбинация от легло с вградена ракла, гардероб, тоалетна масичка и два скрина. Скринът е с алуминиеви...
Страница 1 / 2 | 12 | Следваща

Обзавеждането на дома със спални по поръчка от Дибо 21 Варна оптимизира използването на всяко пространство, неудобни ъгли или иначе недостъпни места в стаята. Многобройните ползи от поръчковите мебели не остават незабелязани от хората, които искат мебелировката да бъде по индивидуален дизайн, съобразен с техния стил и желана облицовка, за да се различават от техните приятели и съседи.

Спални по поръчка от Дибо 21 Варна

Спалните по поръчка са перфектни за стаи с нестандартна форма, защото с тях може да бъде използвано цялото пространство. Скосените тавани и неравните стени могат да бъдат скрити, съчетавайки мебелите с цветовата гама на спалнята и нейния стил, за още повече уют.  Дори за спални със стандартни размери, мебелите по индивидуален проект ще ви доставят несравним лукс, който определено си струва парите. Това е мястото, където си почивате от натовареното ежедневие, а комфортът и релаксацията, която получавате нямата цена.

 

С Дибо 21 Варна , можете да избирате спални по поръчка, в широка гама от материали, покрития и цветове. Най-добре можете да оцените тяхното качество с помощта на мостри, за да видите разликата от масово произвежданите мебели. Струва си вземете под внимание, че поръчковата спалня ще добави допълнителна стойност към вашия имот, което ще го направи по-привлекателен за потенциалните купувачи или наематели, ако решите след време да се преместите да живеете на друго място.

 

Ако ви е трудно да прецените какво точно ви е нужно, свържете се с нас и ние ще ви помогнем да решите. Спалнята трябва да е практична и удобна, и затова е нужно да се направи предварително цялостна визия на тази стая. Трябва да се прецени как точно ще бъде разположено вашето легло по поръчка,  накъде ще се отварят вратичките на шкафовете, в какъв стил и цвят ще бъдат мебелите. Имайки това предвид, можете да измерите помещението, и ние от Дибо 21 Варна ще ви окажем съдействие с предложения за това как да постигнете максимално използване на пространството с нашите спални по поръчка.

 

rText$$$172%%

Показаните на сайта продукти са само илюстративни проекти от наши клиенти и са създадени по поръчка изцяло спрямо техните изисквания.

Мебели Дибо-21 цени Вас и Вашите специфични нужди и за да сме изцяло от полза за Вас, моля свържете се с нас и ние ще Ви направим точна оферта.

0888 869 707

eosdibo@abv.bg

Logo

© Мебели Дибо-21

Професионална изработка на мебели по поръчка за град Варна

Телефон:
0888 869 707

Мебели Дибо в

Мебели Дибо-21 във Фейсбук

www.mebelidibo.com 2016 © All rights reserved